Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megújult a Fehérvári Tűzoltó Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. október 27.
ImageA jelentős érdemeket kivívó önkéntes tűzoltó egyesületnek szeptembertől új elnökség áll az élén, Koppán Viktor Dávid vezetésével. A korábbi elnök, Varga Lajos a nyugdíjas korú tagok összefogásához és a szervezet társadalmi szerepvállalásához nyújt segítséget. Az elnök sajtótájékoztatón ismertette az eddig elvégzett munkát és a legfontosabb célkitűzéseket az egyesület Székesfehérváron található szertárban.

 

 

A rendezvényen jelen volt Magosi Lajos tűzoltó ezredes, Fejér megyei katasztrófavédelmi igazgató és Viza Attila, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának közbiztonsági tanácsnoka. A vendégek kihangsúlyozták, hogy mind szakmai, mind társadalmi oldalról tekintve szükség van a szervezetre.

Az egyesület elnöke tájékoztatást adott arról, hogy április óta az önkéntesek huszonhárom alkalommal vonultak a városban kialakult különböző káresetekhez, amelyek során a hivatásos bajtársaik munkáját segítették. A tagok önkéntes alapon, ellenszolgáltatás nélkül, saját szabadidejük terhére vállalják, hogy veszélyhelyzetekben segítséget nyújtanak embertársaiknak. Az új parancsnok, Molnár János kihangsúlyozta, több hivatásos tűzoltó is a tagok sorába lépett, ez a körülmény az egyik záloga a magas szintű szakmai munkának. A parancsnok egyébként szintén hivatásos tűzoltó Székesfehérváron.

Fontos a létszám bővítése, ennek érdekében az elnök tagtoborzó kampányt hirdetett. Várják mindazok jelentkezését, akik elhivatottságot éreznek a közösség érdekében végzett munka iránt és nem nem riadnak vissza a kihívásoktól. Mindezek mellett fontos az összetartozás érzése, és a számos kötetlen program, amely a csapatszellem erősítését szolgálja.


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >