Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Hetedhét programok novemberben is Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 08.
ImageKedden délután egy csésze tea mellett tartanak előadást Könyvek Lilliputból címmel a Hetedhét Játékmúzeumban. A miniatűr remekműveket Elbe István, az Országos Széchényi Könyvtár információszolgáltatási igazgatója mutatja be. A múzeumban folytatódnak a Négykezes keddek foglalkozásai, novemberben a makramézás és a foltvarrás alapjait sajátíthatják el az érdeklődők. A programokra mindenkit szeretettel várnak!

 

A Hetedhét Játékmúzeumban november 8-án, kedden 16.30 órakor miniatűr remekművekről tart előadást Elbe István, az Országos Széchényi Könyvtár információszolgáltatási igazgatója Könyvek Lilliputból címmel. A Moskovszky-gyűjtemény minikönyvei igaz ritkaságok, és eredetileg nem játéknak készültek, a legkorábbit 1707-ben nyomtatták.  Van közöttük eredeti nyelven Goethe- és Schiller-kötet, Shakespeare-drámák és Biblia is. Az érdeklődők egy csésze tea mellett hallhatnak érdekes információkat a tucatnyi csodáról.

Novemberben is folytatódnak a Négykezes keddek a Játékmúzeumban. 8-án délelőtt 10.30 órakor a makramézás alapjait sajátíthatják el a résztvevők Fröschl Feri és Ani, valamint Kissné Kati vezetésével. A hónap folyamán a makramé foglalkozás mellett lesz még foltvarrás és könyvjelzőhímzés is a népszerű programsorozatban.

További részletekről a http://szikm.hu/programok/ oldalon lehet tájékozódni.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >