Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyitott Tornatermek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 11.
ImageAz őszi szünet után folytatódó, díjmentesen igénybe vehető Nyitott Tornatermek programsorozat számos mozgásformát biztosít az érdeklődőknek a hét minden napján. Fontos változás, hogy az eddigi hétfői és csütörtöki röplabda foglalkozásokat a Székesfehérvári SZC Bugát Pál Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája tornatermének átmeneti műszaki problémái miatt  a Székesfehérvári SZC Jáky József Szakgimnáziumában tartják.

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata kezdeményezésére és működtetésében, a lakosság részére egészen 2016. december 21-ig – az iskolai szünetek és az ünnepnapok kivételével – díjmentes sportolási lehetőséget biztosítanak. Az ingyenes Nyitott Tornatermek program 2004-ben indult útjára az Önkormányzat támogatásával. Az országos tekintetben is egyedülálló és példaértékű kezdeményezés a város Egészségfejlesztési Tervének is szerves részét képezi.

Az országosan is egyedülálló programsorozat több mint 4 000 embert mozgat meg hetente. A program összeállításakor minden korosztályra odafigyeltek, így az ovisoktól a nyugdíjasokig mindenki találhat a maga számára hasznos foglalkozást. A szervezők változatos mozgásformákkal, 25 helyszínen, 19 féle sportolási lehetőséggel várják az érdeklődőket a hét minden napján. A minden városrészben elérhető, változatos mozgásformáknak köszönhetően az általános kondíció- és egészségjavító sportolási lehetőségek mellett speciális foglalkozásokat is tartanak rehabilitációs céllal.

A Nyitott Tornatermek program az alábbi módosításokkal várja 2016. december 21-ig a mozogni vágyókat Székesfehérváron:

Kedd:
19.00-20.00: Röplabdázás a Jáky József Szakgimnázium (Deák Ferenc utca 11.) egész tornatermében (13 éves kortól ajánlott, nemre való tekintet nélkül) – bejárat a Deák Ferenc utcai főbejáraton)

Péntek:
18.00-20.00: Röplabdázás a Jáky József Szakgimnázium (Deák Ferenc utca 11.) egész tornatermében (13 éves kortól ajánlott, nemre való tekintet nélkül) – bejárat a Deák Ferenc utcai főbejáraton)

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >