Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Pintye Szabolcs sérült, nem bokszolhat szombaton
Pintye Szabolcs sérült, nem bokszolhat szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 11.
Az eredeti tervek szerint a középsúlyú magyar bajnok Pintye Szabolcs is kötelek közé lépett volna a Felix Promotion szombat esti élő televíziós gáláján. A székesfehérvári Lakeside Hotel konferencia csarnokában megrendezésre kerülő eseményen a fővárosi sportember az Afrika-bajnoki övvel rendelkező dél-afrikai Salehe Mkalekwa (9 győzelem, 2 vereség) ellen készült, amikor beütött a baj.

 

„Sajnos nem tudom vállalni a küzdelmet, bármennyire is szeretném.” – kezdte Pintye Szabolcs. „A vállammal már hosszú ideje gond van, néha fájdogált, de most elég komolyan bedurrant. Van egy ízületi problémám, meg egy csontkinövésem, amivel, ha el akarom kerülni a későbbi problémákat, műtéttel helyre kell tenni. Ez nagyjából egy hónapos kihagyást jelent majd.”

„Most úgy gondolom, hogy ha az állapotom valamelyest javul, összeszorítom a fogam, és decemberben bepótolom a most elmaradt küzdelmet, majd azonnal kés alá fekszem. Nehezen hoztam meg a döntést, és mit tesz Isten, másnap már lázasan feküdtem otthon, mivel valami nyavalyát is összeszedtem. Úgyhogy sajnos így sem, úgy sem tudtam volna kötelek közé lépni most szombaton.”

A szombati nemzetközi bokszgálán Kovács Zoltán „Caramel” bokszolja a főmérkőzést, aki a WBO Europe címért meccsel, míg váltósúlyúban Törteli-Mizsei magyar bajnoki párharc várja a közönséget. Kötelek közé lép még Harcsa Norbert, Laki Róbert, Berki Ferenc, Kispál Zoltán, Kis Máté, Egedi Renátó és Szilvai László is. Az eseményt a közszolgálati M4 Sport élőben sugározza, éspedig 21:30-as kezdéssel. Bővebb információkért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, keresse fel a http://www.felixpromotion.com/

oldalt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >