Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow November 23-án és 24-én adják át a támogatást
November 23-án és 24-én adják át a támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. november 15.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 23-án és november 24-án vehetik át az utalványokat az érintettek a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ hivatalos helyiségeiben.

 

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. § (1) bekezdés b) pontja értelmében a gyámhatóság annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága a tárgyév november 1-jén fennáll, a tárgyév november hónapjára tekintettel természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.

Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a jogosultakat, hogy az Erzsébet-utalványok átadása a jogosultak (kérelmét benyújtó szülő, vagy más törvényes képviselő/nagykorú) névkezdőbetűje szerint történik!

Az Erzsébet–utalványokat 2016. november 23-án (szerdán) 09.00-12.00 és 15.00-17.00 óra között az S-Zs kezdőbetűvel a Tolnai utca 16. szám alatt, míg az L-R kezdőbetűvel rendelkező nevű jogosultak szintén ebben az időpontban a Jancsár utca 31. szám alatt vehetik át.

November 24-én (csütörtökön) 09.00-12.00 és 15.00-17.00 óráig a Jancsár utca 31. szám alatt az I-K kezdőbetűvel, míg ugyanebben az időpontban az A-H kezdőbetűvel rendelkező nevű jogosultak a Tolnai utca 16. szám alatt vehetik át az utalványokat.

Az utalványok átadásához érvényes, személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány szükséges (személyigazolvány, vagy kártya formátumú vezetői engedély, vagy útlevél és minden esetben a lakcímkártya)!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >