Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Klubházat avattak a nagycsaládosok
Klubházat avattak a nagycsaládosok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 15.
ImageFelavatta új klubházát a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosok és Rászoruló Családok Klubja, amely elsősorban a város és a tókörnyék érintett családjaiban élő gyermekek számára szervez egész évben programokat, akciókat.

 

A velencei vasútállomással szembeni büfésoron, az Európa parkban található új klubhelyiségben egész nap találtak elfoglaltságot a kicsik számára a Mesekuckóban, ahol Mary T. Csajághy meseíró adott némi ízelítőt készülő új mesekönyvéből, amelynek különlegessége, hogy a benne található rajzokat is saját maga készítette. Mellette DJ Arpey és Nettey zenélt, játszott, énekelt az apróságokkal. A megnyitón részt vett Velence polgármestere, Koszti András, aki régóta támogatja, segíti a klubot, annak tevékenységét és programjait.

Ott volt és aktív szerep jutott volna Kovács István hosszútávfutónak, aki hosszú évek óta elsősorban Mikulás- és Nyuszi futásairól, egészséges életmódra, sportra és környezetvédelemre fókuszáló gyermekprogramjairól ismert, s mivel Ő a Világ Mikulásának magyarországi nagykövete is, az év végéhez közeledve éppen innen indult az idei Mikulás futó akciója. Pontosabban csak indult volna, mivel a szakadó esőben és a bokáig érő sárban természetesen nem merészkedtek ki a klubházból az érintettek. De sebaj, december 3-án - a klub hagyományos Mikulás Bulijának keretein belül - a Velence Korzón pótolják majd a futást.

Összességében elmondható, hogy a borzalmas időjárás sem vette el a résztvevő, több tucatnyi kisgyermek és szülei jó kedvét a játéktól, mókázástól. Kicsi, de jó kis "kuckó" lesz ez az új helyiség a klubtagok számára, ahol felkészülhetnek a legnagyobb akcióikra, programjaikra és tarthatnak bármikor különféle rendezvényeket is kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >