Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow IV. Székesfehérvári Kórustalálkozó
IV. Székesfehérvári Kórustalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 18.
Az Alba Regia Vegyeskar negyedik alkalommal rendezi meg a Székesfehérvári Kórustalálkozót november 19-én, szombaton. Az este 18.00 órakor kezdődő kulturális eseménynek a Táncház ad otthont. Az idei évben hét fellépő kórus közreműködésével valósul meg a hangverseny. A programra ingyenes lesz a belépés, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

2010-ben azzal a céllal jött létre a rendezvény, hogy Székesfehérváron és a megyében működő kórusoknak lehetőséget adjon a kórusmuzsika népszerűsítésére, emellett nagyszerű lehetőség arra, hogy a fellépők megismerkedhessenek egymás munkájával, új közreműködési lehetőségek nyíljanak és barátságok szövődjenek a kórusok tagjai között.

 

 


A IV. Székesfehérvári Kórustalálkozón hét énekkar mutatja be magas színvonalú műsorát a székesfehérvári közönségnek szombaton este 18.00 órától a Táncházban. Az Alba Regia Vegyeskar meghívására az Alcoa-Köfém Nyugdíjas Férfikórus, az Ars Musica Zenebarátok Egyesülete, a Bányász Kórus Várpalota, a Bástya Kamarakórus, a Musicolore Énekegyüttes és a Vox Mirabilis Kamarakórus lép fel a szombati eseményen. Az énekkarok 10-12 perces műsorral készülnek, melynek keretében 4-5 darabot adnak elő. A rendezvényre, amelyre a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >