Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Változatos programok a "Délután a családdal!" vasárnapi rendezvényén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. november 18.
ImageHagyományteremtő szándékkal, első ízben rendezik meg vasárnap a „Délután a családdal!” című programot a 4. számú választókörzetben. A városrész első, kifejezetten a családokat invitáló eseményének a Németh László Általános Iskola ad otthont.

 

A többórás, ingyenesen látogatható rendezvény keretében lesz zenés bábjáték a Fabula Bábszínház jóvoltából, majd alakreform edzést tart Rubint Réka, fellép Ruff Niki és Orsovai Reni, miközben egész délután kézműves foglalkozásokat szerveznek az aulában.  A részvétel ingyenes, Molnár Tamás önkormányzati képviselő mindenkit szeretettel invitál a programokra.


Székesfehérvár valamennyi városrészének megvannak a hagyományos, évről-évre sok látogatót vonzó eseményei. Molnár Tamás, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselőjének kezdeményezésére a hagyományteremtés és a helyi közösségek építésének szándékával hívták életre a „Délután a családdal!” elnevezésű rendezvényt, melynek keretében színvonalas programokkal várják a városrészben élőket. „Nagyon fontos, hogy a 4. számú választókörzetben is legyenek olyan közösségi programok, amelyek közelebb hozzák egymáshoz a városrészben élőket. A vasárnapi rendezvény kiváló lehetőséget teremt arra, hogy az itt lakók találkozhassanak egymással, és megosszák egymással gondolataikat. A program a kellemes kikapcsolódáson kívül a kapcsolatépítésre is alkalmas lesz. A hagyományteremtő célzattal létrehozott vasárnapi rendezvénnyel az a fő célunk, hogy a lakóközösségeket erősíteni tudjuk.” – tette hozzá Molnár Tamás.

 



Az önkormányzati képviselő elmondta, hogy vasárnap 14.00 órakor kezdődnek a Németh László Általános Iskola tornatermében a „Délután a családdal!” elnevezésű rendezvény programjai. Első ízben Mazsola és Tádé meséjét tekinthetik meg az érdeklődők a Fabula Bábszínház előadásában. A két ikonikus mesefigura története az idősebbeknek és a legkisebbeknek is élményekkel teli pillanatokról gondoskodik majd. 15.15 órakor dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönti a résztvevőket, majd pörgős egy óra vár a megjelentekre: 15.30 órától Rubint Réka személyi edző tart 60 perces alakreform tréninget. Az érdeklődőket fergeteges hangulat, kiváló zenék és egy egész testet átmozgató igazi alakreform edzés várja! A programelemmel kapcsolatban fontos információ, hogy a belépés érkezési sorrendben történik, a hely befogadóképessége miatt érdemes időben megjelenni. A torna előtt és utána az öltözőhasználati lehetőség biztosított! A nap zárásaként 17.00 órától Ruff Niki és Orsovai Reni fellépése szórakoztatja a közönséget. Közben egész délután kézműves foglalkozásokat tartanak az intézmény az aulájában.

Az ingyenesen látogatható rendezvényre szeretettel várnak minden családot! A programra érkezők a Salétrom utcai közösségi tér most elkészült, első ütemének keretében megvalósult sétányfelújítás eredményét is megtapasztalhatják.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >