Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Majdnem elszórakozta az Alba
Majdnem elszórakozta az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 20.
ImageNagyon megszenvedett az abszolút újonc Vasas ellen hazai pályán a férfi kosárlabda NB I-ben az Alba Fehérvár. A bajnoki címre törő alakulat végig vezetett ugyan az angyalföldiek ellen, azonban nagyon sok hibával, túl könnyelműen, lazán védekezve és dekoncentráltan játszott. A győzelem összejött, 94-86-ra nyertek Braniszlav Dzunics fiai, ám ne ez lesz az a produkció, amit majd kitehetnek a dicsőségtablóra...

 

A Lórántot pihentető együttesben egyébként hatan (!) értek el két számjegyű dobóteljesítményt (Edwards 20, Taylor 15, Keller Á.14, Filipovics 13, Shepard 12, Farr 10), ami mindenképpen szép és ritka teljesítmény.

A mostani "gálameccs" után legközelebb kedden (november 22) az Elan Chalon otthonában egy tét nélküli meccsen (már továbbjutott a fehérvári egylet) befejezi a FIBA Europe Cup csoportküzdelmeit az Alba, majd lesz egy kis ideje felkészülni, ráhangolódni a Szolnok elleni idei első nagy rangadóra, amit december 2-án, pénteken 18:00 órakor rendeznek meg az Alba Regia Sportcentrumban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >