Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ismét zakót öltött a Volán...
Ismét zakót öltött a Volán... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 20.
ImageKét reményteljes idegenbeli - hosszabbításos - siker után a reménytelenül utolsó Ljubljana ellen hazai pályán hullajtott el 2 fontos pontot a Fehérvár AV19 jégkorong csapata az EBEL-ben, hogy aztán visszatérjen az idén - sajnos - inkább megszokott vágányra, a nulla pontos vereségekhez...

 

Pénteken este a tabella elején tanyázó Linz vendégeként kapott ki 5-2-re, úgy, hogy egy percig sem volt esélye a győzelemre. Hamar hátrányba került Benoit Laporte együttese, s 0-4-ig meg sem vele állt a lift, hogy aztán a hajrában Orban és Owens révén némileg kozmetikázzon az eredményen. A vezetők türelme idén rendkívüli, ahhoz képest, hogy a Volán immár 11 ponttal van lemaradva a még biztos rájátszást érő 6, helytől.

Javulni kell, sokat javulni, és nagyon gyorsan, különben tehetnek hűségeskűt a tréner mellett, állíthatják, hogy vele nincs baj, a keret is alkalmas a kitűzött célok elérésére, egyre inkább úgy tűnik, ez nem így van. Vasárnap lehet, sőt kell javítani, mégha az ellenfél, a tabella élén - a Salzburggal társbérletben - álló Vienna Capitals is lesz majd a 17:30-kor kezdődő derbin. A fehérvári gárdának idén éppen az a lagnagyobb baja, ami korábban a legnagyob berőssége volt: hazai pályán roppant harmatos, miközben idegenben több bravúrja is volt már. Amennyiben újra oroszlánbarlanggá tudja tenni az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokot, felzárkózhat az élbolyhoz, és elérheti a Play-Offot az alapszakasz végére, ám ehhez már jó adag szerencse is kell.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >