Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Családi rendezvényt tartottak vasárnap a Németh László Iskolában
Családi rendezvényt tartottak vasárnap a Németh László Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 21.
Délután a családdal! programot szerveztek vasárnap a Németh László Általános Iskolában. A rendezvényen zenés bábjátékot mutatott be a Fabula Bábszínház, alakreform edzést tartott Rubint Réka, fellépett Ruff Niki és Orsovai Reni, az aulában pedig kézműves foglalkozásokat tartottak.

 

A Németh László Általános Iskola vasárnap is kinyitotta kapuit: Délután a családdal! címmel rendezvényt szerveztek gyermekeknek és felnőtteknek.

A program kezdeményezője és támogatója Molnár Tamás önkormányzati képviselő, aki a hagyományteremtés és a helyi közösségek építésének szándékával szervezte a családi délutánt. A képviselő kifejezte, hogy reméli, az elkövetkező években is találkoznak majd a résztvevő szülőkkel, nagyszülőkkel, gyerekekkel és fiatalokkal, majd jó szórakozást kívánt a programokhoz.

 



A Fabula Bábszínház Mazsola és Tádé című varázslatos, zenés bábjátéka után a megjelenteket dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a közös edzés előtt. Megköszönte a résztvevőknek, hogy elfogadták a családi rendezvényre a meghívást, és mozgással töltik a vasárnap délutánt: „Székesfehérvár szereti a sportot: nemcsak az fontos, hogy sporteseményeket szervezzünk, hanem az is, hogy minél több embert rávegyünk arra, hogy mozogjon, sportoljon. Remélem, más városrészekben is tudunk a jövőben ilyen rendezvényeket szervezni. Örülök, hogy ilyen sokan eljöttek, érezzék nagyon jól magukat!”

A délutáni program a tornateremben Rubint Réka egy órás alakreform-edzésével folytatódott, aki az összegyűlt gyermekeknek és felnőtteknek az egészség érdekében felvállalt tudatosságról beszélt, és arról, hogy az anyukák a mozgás szeretetével fontos példát mutatnak gyermekeiknek. A délután további részében Ruff Niki és Orsovai Reni szórakoztatták a megjelenteket, akik pedig a csöndesebb elfoglaltságokhoz éreztek nagyobb kedvet, kézműveskedhettek az iskola aulájában – készülődtek a télapóünnepre, a karácsonyra, vagy arcfestéssel tették még vidámabbá a hétvégi programot. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >