Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újra betlizett a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. november 21.
ImageVasárnap a reménytelenül utolsó HK Beograd otthonában kapott ki hosszabbításban 4-3-ra, így a remélt három helyett csak 1 ponttal gazdagodott.

 

A péntek után a vasárnap sem a Fehérvár AV19 jégkorongosaié volt. Az EBEL-ben előbb a Linztől kapott ki idegenben simán 5-2-re Benoit Laporte vezetőedző legénysége, majd hazai közönség előtt a Vienna Capitals ellen is nullázott 3-2-es vereségének köszönhetően. Hiába vezetett 2-0-ra a Volán Sofron és Beauregard góljaival, a végére fordított a listavezető. A "kis Volán", a Titánok csapata sem remekel mostanság. Vasárnap a reménytelenül utolsó HK Beograd otthonában kapott ki hosszabbításban 4-3-ra, így a remélt három helyett csak 1 ponttal gazdagodott. A furcsa egylet a tabella utolsó 3 helyezettje ellen alig képes nyeri, miközben a riválisoktól és az elen álló gárdáktól szépen viszi a pontokat. Nehéz ezt megfejteni...

A folytatásban az EBEL-es csapat kedden 19:15-kor a Grazot fogadja, a MOL Ligás alakulat pedig szombaton (nov. 26) 17:30-kor a Csíkszeredát, 28-án, hétfőn este 18:30-kor a Galacot fogadja a javítás reményében, miközben a Magyar Kupában is lenne mit szépíteni a bizonyítványon, mivel három meccs után nulla pontos a Volán... Ebben a sorozatban szerdán, november 23-án, 18:30-kor a Debrecent látja majd vendégül a fehérvári alakulat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >