Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Gyerekműsorok színesítik péntektől a Fehérvári Adventet
Gyerekműsorok színesítik péntektől a Fehérvári Adventet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. december 02.
ImageSzékesfehérváron szép hagyománya van annak, hogy Advent idején a városi gyermekek fellépéseivel színesítik az ünnepi programsorozatota Belvárosban. Így lesz ez idén is! December 2-tól csaknem két héten át, hétköznap délelőttönként óvodások és iskolások műsorait tekinthetjük meg az adventi színpadon. Ünnepelnek a családok a Vízivárosban is, ahol szombaton délután folytatódik négy városrész közös adventi rendezvénye.

 

Az elmúlt hétvégén elkezdődött Székesfehérváron az adventi programsorozat, melyhez hagyományosan ismét kapcsolódik a város több óvodája és általános iskolája. A szülők, a pedagógusok és főként a gyermekek nagy szeretettel és várakozással készülnek az ünnepi fellépésekre, melyeket december 2-13-a között, hétköznap délelőttönként kísérhetnek figyelemmel az érdeklődők a Belváros adventi színpadán. Pénteken 9.30 órakor a Zentai Úti Általános Iskola harmadik osztályosai nyitják a programsorozatot a „Mikulás és a nyuszik” című előadásukkal. 10.00 órától a Munkácsy Mihály Általános Iskolába, majd 10.30 órakor az Árpád Úti Óvoda Vízivárosi Tagóvodájának Katica csoportjába járó gyerekek következnek, végül 11.00 órakor a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda ünnepi műsora zárja a napi programot.

A részletes program ITT található.


Hétvégén folytatódik négy városrész - Víziváros, Felsőváros, valamint a 4. és a 11. számú választókörzet - közös karácsonyi készülődése. A Vízivárosi Advent következő programjára december 3-án, szombaton 15.00 órakor kerül sor a Vízivárosi Általános Iskolában. A résztvevőket dr. Horváth Miklósné és Molnár Tamás önkormányzati képviselők köszöntik, majd Bencze András evangélikus lelkész adventi gondolatai következnek. Műsort adnak a Napsugár Óvodába, az Árpád Úti Óvodába és a Németh László Általános Iskolába járó gyerekek, illetve az Alba Regia Nyugdíjas Klub tagjai. Ugyancsak színesíti a programot a Szedtevette zenekar táncháza és a Ress Nóra-Révfi Margaréta ének duó előadása. Közben a vendégek bekapcsolódhatnak az ünnepváró kézműves foglalkozásokba is, ahol készíthetnek karácsonyi díszeket és diorámát, illetve dekorálhatnak mézeskalácsot.

A részletes program ITT található.


Az adventi rendezvényekre szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >