Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ünnepi áhítat a zene erejével
Ünnepi áhítat a zene erejével Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. december 02.
A Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar pénteken a Prohászka templomban, míg a MissMister’s zenekar szombaton a Felsővárosi Közösségi Házban lép fel. Utóbbi koncert a „Jobb adni, mint kapni” szlogennel párosul, mellyel a Teljes Élet Szociális Alapítványt és a Székesfehérvári Családsegítő Központot támogatják.

 

A Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred idén 24. alkalommal rendezi meg a ma már hagyománynak számító Adventi Hangversenyét december 2-án, pénteken 19 órakor a Prohászka Ottokár Emléktemplomban. Az esten a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar ad koncertet, melynek során Fehér Adrienn és Juhász Illés színművészek, valamint Tóth Marcell zongorista is fellép. A belépés ingyenes.  

A Felsővárosi Közösségi Ház december 3-án, szombaton 17 órától jótékonysági koncertnek ad otthont. A MissMister’s zenekar lép fel a „Jobb adni, mint kapni” szlogen jegyében. A zenészek karácsony közeledtével segítő kezet szeretnének nyújtani a Teljes Élet Szociális Alapítványnak, valamint a Székesfehérvári Családsegítő Központnak adományok és tartós élelmiszer gyűjtésével. Így a belépő az 1 000 forintos jegy megvásárlásánál túl egy tartós élelmiszer. 

Mindkét koncertre szeretettel várják a zenekedvelő fehérváriakat! 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >