Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Mikulásváró asztalitenisz- és tollaslabdatorna
Mikulásváró asztalitenisz- és tollaslabdatorna Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 02.
Gazdag programkínálattal várják a mozogni vágyókat a hétvégén, Székesfehérváron és Seregélyesen egyaránt. A székesfehérvári Hétvezér Általános Iskolában a ping-pong labda pattog az asztalon, míg a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában a tollaslabda száll a levegőben. A szervezők több versenyszámban is várják a megmérettetésen a sportolni vágyókat, ahol a kategóriák első három helyezettjeit díjazzák.

 

Újabb amatőr asztalitenisz-versenyt szervez a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség a Hétvezér Általános Iskolában. A vasárnap reggel 09.00 órakor kezdődő eseménnyel a sportágat kívánják népszerűsíteni, továbbá versenyzési lehetőséget biztosítanak a mozogni vágyóknak. A programon bárki részt vehet, aki az asztalitenisz sportágban nem igazolt játékos. Nevezni a helyszínen lehet a verseny napján 08.15 és 08.35 óra között.

Seregélyesen is a mozgás jegyében telik majd a vasárnap: a Seregélyesi Pelikán Diáksport Egyesület által szervezett hétvégi tollaslabdaversenyen több korosztályban is összemérhetik tudásukat a sportolni vágyók. A sportos eseményt december 4-án, vasárnap reggel 09.00 órától rendezik meg a Seregélyesi Általános Iskola tornacsarnokában. Nevezni a helyszínen lehet az egyes versenyszámok előtt fél órával, illetve előzetesen a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 



A sportos programon azok vehetnek részt, akik az asztalitenisz és a tollaslabda sportágakban nem igazolt játékosok. Fontos tudnivaló, hogy a versenyen sportruházat és tiszta talpú sportcipő használata kötelező. A résztvevők saját ütővel versenyeznek, labdáról a rendezők gondoskodnak. Ezen kívül az öltözőkben hagyott értéktárgyakért a rendezőség nem vállal felelősséget, valamint a versenyen mindenki saját felelősségére vehet részt! A megmérettetéseken minden versenyszám I-III. helyezettje érdemdíjazásban részesül a krampuszok és a Télapó segítségével.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >