Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Folytatódik az Advent a Rác utcában program a fehérvári kézművesekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. december 02.
ImageFolytatódik az „Advent a Rác utcában” kreatív programsorozat a Fehérvári Kézművesek Egyesülete szervezésében. Vasárnaponként, délelőtt és délután a Kézművesek Házában a szervezet tagjai tartanak foglalkozásokat, melyekre szeretettel várják a résztvevőket a közös és örömteli készülődés jegyében.

 

Az „Advent a Rác utcában” sorozatot tavaly rendezte meg első ízben a Fehérvári Kézművesek Egyesülete, a foglalkozások nagy sikert arattak a fehérvári családok körében. Idén ismét elindították a kezdeményezést, melynek keretében Advent minden vasárnapján, délelőtt 9-12.00 óra között, míg délután 13.00-16.00 óra között tartanak családi kézműves foglalkozásokat a Rác utca 27. szám alatti Kézművesek Házában. A résztvevők süthetnek és díszíthetnek mézeskalácsot, és az egyesület alkotóinak segítségével, különféle népi kézműves technikákkal készíthetnek karácsonyi díszeket, fenyőfa dekorációkat és ajándékokat a szeretteiknek, a barátaiknak. 

 



A következő alkalommal, december 4-én délelőtt többek között csuhéangyal-, gyöngycsillag-, varrt és fonásos karácsonyfadísz-készítés szerepel a programban, míg délután gyékénnyel, fával, filccel és bőrrel dolgozhatnak a résztvevők. A belépődíj egy-egy napszakra fejenként 500 forint, amely tartalmazza a részvételt, a szakmai irányítást és a teljes anyagköltséget.

Az egyesület szeretettel várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt a meghitt ünnepvárás, a közös és örömteli készülődés jegyében!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >