Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szálljatok be szívünkbe!
Szálljatok be szívünkbe! Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. december 02.
A Zentai Úti, valamint a Munkácsy Mihály Általános Iskola, az Árpád Úti Óvoda Vízivárosi Tagóvodája, valamint a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda műsorait láthatták az érdeklődők ma délelőtt az Adventi színpadon. Ezzel kezdetét vette az a hagyományos programsorozat, melynek keretében a székesfehérvári intézmények gyermekei adventi műsorokkal kedveskednek hozzátartozóiknak és a Belvárosban sétálóknak, az ünnepre való ráhangolódás jegyében.

 

A Belvárosban felállított Adventi színpadon „Mikulás és a nyuszik” címmel adták elő kedves műsorukat a Zentai Úti Általános Iskola 3. osztályosai, akik történetükkel még a zord időjárás ellenére is mosolyt csaltak a nézők arcára. Őket követően a Munkácsy Mihály Általános Iskola alsó tagozatosai énekeltek felsővárosi karácsonyi dalokat „Szálljatok be szívünkbe” címmel. A színpadon szereplő sok gyermek hozzátartozója szinte ellepte a színpad előtti teret. Anyukák, apukák igyekeztek az erős szél és eső ellenére minél jobb felvételeket készíteni gyermekeikről, akiknek pirospozsgás, vidám arca arról árulkodott: az adventi időszak mindig örömteli, hisz legszebb ünnepünk eljövetelére várakozunk. Ennek a hangulatnak a jegyében adta elő műsorát az Árpád Úti Óvoda Vízivárosi Tagóvodájának Katica Csoportja is, „Útban Betlehembe” címmel. A délelőtti programot a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda Csengő csoportja zárta, akik „Mezőföldi betlehemest” mutattak be.   

A délelőtti gyermekfellépések a jövő héttől folytatódnak, és egészen december 13-ig tartanak. Minden hétköznap más-más óvoda, illetve iskola adja elő ünnepi műsorát a Fehérvári Advent részeként. Részletes program az előadásokkal kapcsolatban az alábbi linken:
http://fehervariprogram.hu/19-programok-2016/161-fehervari-advent

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >