Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újabb Volán vereségek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 05.
ImageAmikor a szimpatizánsok kezdenek bizakodni, amikor a vereségek után jön egy-egy sikeres találkozó, akkor rendre érkezik a nem várt pofon a Fehérvár AV19 számára az EBEL-ben. Így hiába nyert egy hete Klagenfurtban, pénteken pedig hosszabbításban a Villach ellen is, újra jött a keserű pirula.

 

Vasárnap este a Volánt üldöző Dornbirn tudott nyert Fehérváron 2-0-ra, amivel megint a nyakán liheg, s megint nagyon távol került az utolsó, még közvetlen rájátszást érő 6. helyezés. Jelenleg 11 pont ez a távolság, ami az idei formát és "sormintát" tekintve maximum elméleti esélyt hagy ennek elérésére az alapszakasz végéig, gyakorlatit csak valamiféle földindulás-szerű formajavulás hozhatna. Ezúttal a Titánok MOL ligás alakulata sem tudott szépíteni az összképen, 4-2-re kikapott a MAC-tól.

A legközelebbi javítási lehetőség a Graz otthonában lesz szerdán (december 7-én) 19:15-kor, majd jön pénteken ugyanebben az időpontban a Linz elleni hazai ütközet. A halovány remények tovább éltetéséhez mindkettőn pontokat kellene szerezni. 17 meccs van még a bajnokság első etapjából, ami elvileg sok, ad lehetőséget a felzárkózásra, ám ehhez nem elég átlagban minden harmadik mérkőzést megnyerni, ennél sokkal több kell.

A "kis Volán", a Fehérvári Titánok csapata sem járt szerencsével a MOL Ligában, 4-2-re kikapott a MAC Budapest vendégeként, így maradt a tabella 7. pozíciójában.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >