Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Székesfehérváron is várja a cipősdobozokat a Baptista Szeretetszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. december 06.
ImageA Baptista Szeretetszolgálat 13. alkalommal hirdette meg az ország egyik legnagyobb adventi adománygyűjtő akcióját, a Cipősdoboz Akciót, amelynek során december 18-ig az ország mintegy 200 gyűjtőpontján - közöttük öt Fejér megyei helyszínen - várják az ajándékokat. Székesfehérváron a Fehér Palotában adakozhatunk.

 

A Baptista Szeretetszolgálat idén 13. alkalommal hirdette meg a Cipősdoboz Akciót, amelynek lényege, hogy cipősdobozba csomagolt ajándékkal tehetjük szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát. A Szeretetszolgálat az akció weboldalán részletes útmutatást ad a cipősdoboz ajándékok elkészítéséhez, amelyeket december 1. és december 18. között közel 200 gyűjtőponton várnak, hogy aztán még karácsony előtt eljuttathassák a rászoruló gyerekeknek – nevelőotthonokban lakóknak, mélyszegénységben élőknek, vagy akár Böjte Csaba parajdi árvaházában nevelkedőknek. A jótékonysági kampányról szólva Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy az évről-évre egyre ismertebb és népszerűbb Cipősdoboz Akcióban tavaly több mint 40.000 cipősdoboz juthatott el rászoruló gyermekekhez. Idén legalább ennyi felajánlás összegyűjtése a cél. 

 


 

Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója elmondta, hogy Székesfehérváron mintegy ezer cipősdoboz összegyűjtése a cél az idei évre. Elsősorban iskolákkal és családsegítő szolgálatokkal vették fel a kapcsolatot. A cipősdoboz akcióba úgy kapcsolódhatunk be, ha készítünk egy cipősdoboz ajándékot, és leadjuk a közelében lévő cipősdoboz gyűjtőponton! Ha nincs a közelében cipősdoboz gyűjtőpont, a 1355-ös cipősdoboz adományvonal hívásával – vagy egy üzenet küldésével – 300 Ft-tal támogathatjuk egy rászoruló kisgyerek karácsonyát. A Bookline felületén keresztül cipősdoboz adományjegy vagy a cipősdobozokba kerülő könyvek online vásárlásával segíthetünk. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >