Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kaszap István halálának 81. évfordulójára emlékeznek
Kaszap István halálának 81. évfordulójára emlékeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 06.
ImageDecember 17-én, 17.00 órakor a Prohászka-emléktemplomban Spányi Antal megyés püspök koncelebrált szentmise keretében emlékezik meg Kaszap István halálának 81. évfordulójáról. A szentmise után a papság és a hívek Kaszap István sírjához vonulnak, és imádkoznak mielőbbi boldoggá avatásáért.

 

Szeretettel várják a fiatalokat, hogy örömmel kapcsolódjanak be a Kaszap és Bogner misékbe, hogy életüket egyre jobban megismerve mind bátrabban merjenek igent mondani az Istennek, kérem őket, hogy sokan kapcsolódjanak be az egyházmegyei ifjúsági zarándoklat programjába szeptemberben. Várják az egyházmegye minden hívőjét imádkozzanak Kaszap István és Bogner Mária Margit boldoggá avatásáért és jöjjenek el az értük mondott szentmisékre, és vegyenek részt a Prohászka miséken.

 


 

Kaszap István rövid életének 18 esztendeje világossá teszi, hogy az ember eljuthat az élet tökéletességére, nem számít mennyit éltünk, vagy mi van még előttünk. Ami számít: megpróbálni most megtenni, amit megtehetek, amire módom és lehetőségem van, megpróbálni most hittel élni, hittel nézni, hit szerint cselekedni. Így mi is fölfedezhetjük: közelít hozzánk az Isten.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >