Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Öttusa: Vörös Zsuzsa az alelnök Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 08.
ImageRendkívüli tisztújító közgyűlést tartott Budapesten a Magyar Öttusa Szövetség. Az új vezetőségben komoly szerep jut Székesfehérvárnak, ugyanis Vörös Zsuzsannát általános alelnöknek, Demeter Józsefet és Mészáros Attilát elnökségi tagnak választották. A szavazáson két elnökjelöltre lehetett szavazni; dr. Réczei Géza, eddigi elnök mellett Bretz Gyulára, aki versenyzőként, klubvezetőként és 1992-tõl nemzetközi szövetségi pozícióiban hatvan éve tevékenykedik a sportágban. A szavazatok 29/22 arányban dőltek el Bretz Gyula javára.

 

"Sportoló és klubcentrikus szövetséget szeretnék kialakítani” – mondta Bretz Gyula, majd célként jelölte meg, hogy a nemzetközi szövetségben a mostaninál komolyabb – a magyar öttusasport eredményességének megfelelő szintű – képviselete legyen a hazai szövetségnek. (MTI)

Az általános alelnöki pozícióba Vörös Zsuzsanna, olimpiai, világ-és Európa-bajnok öttusázót, a Volán Fehérvár szakosztály-igazgatóját választották, akit néhány napja a sportági Hírességek Csarnokába is beválasztott a nemzetközi szövetség. Két további alelnököt szintén megszavaztak a közgyűlés résztvevői Andrási Péter és Szabó György személyében.

Elnökségi tagok: Dr. Simóka Beáta, Kállai Ákos, Demeter József (a Volán Fehérvár technikai vezetője), Tibolya Péter, Hanzély Ákos, Takács Péter és Mészáros Attila (Székesfehérvár MJV alpolgármestere).

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >