Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ma délután tartják az Állatok Karácsonyát a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2016. december 09.
ImageAz állatok is karácsonyoznak ma délután! 14.00 órai kezdettel tartják a hagyományos ünnepséget a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában, ahol gyerekek adnak műsort, lesz közös karácsonyfa-díszítés, adományozás és játék az állatotthon lakóival. A népszerű programra szeretettel várják a gyerekeket, felnőtteket egyaránt!

 

A HEROSZ Fehérvári Állatotthonának egyik legnépszerűbb rendezvénye az Állatok Karácsonya, melyen minden évben sok gyermek és felnőtt  vesz részt. Az idei programot ma délután 14.00 órai kezdettel tartják. Hagyományosan műsort adnak a HEROSZ Gyermektagozatának tagjai, majd a résztvevők közösen díszítik fel az otthon karácsonyfáját, amely alá bárki elhelyezheti az állatoknak szánt ajándékait. Természetesen ezúttal is lehet ismerkedni, játszani az állatotthon lakóival.

Hálásan fogadják a támogatásokat, jelenleg főleg kölyökkutyáknak és cicáknak készült konzervekre van leginkább szükség. Hasznos lehetnek még a felnőtt állatoknak szánt tápok, etető- és itatóedények, tisztítószerek, vitaminok és parazita elleni készítmények.  Az állatok tisztán és melegen tartására szolgálnak a régi törölközők, ágyneműhuzatok, szőnyegek és vastagabb, puha ruhadarabok,  valamint a forgács és a szalma, melyet szintén vihetnek a támogatók. Nagy szükség van továbbá a pénzbeli támogatásokra, melyeket az állategészségügyi és rezsiköltségekre költenek. Az adományokat átutalással lehet eljuttatni a menhely számlaszámára, melyet a www.fehervariallatotthon.hu portálon találnak meg az érdeklődők.

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona az év minden napján nyitva tart 14.00 és 16.30 óra között. Ez idő alatt bárki ellátogathat és vihet adományt a Takarodó út 5. szám alá.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >