Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Bálra készülnek a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Fraller Ildikó   
2016. december 12.
A báli szezonban, 2017. január 13-án immár harmadszor rendezik meg a Városi Diákbált, ahol Székesfehérvár különböző iskoláiba járó diákok találkozhatnak egymással és a báli hagyományoknak megfelelő módon szórakozhatnak. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház kapuit 19 órakor nyitják, az ünnepélyes megnyitó 19.30-kor kezdődik.

 

2017. január 13-án harmadszor kerül megrendezésre a Városi Diákbál.

„2014 őszén gondolkodtunk el azon, hogy a báli szezonban a fiataloknak miért nem rendeznek ilyen típusú közösségi programot, és a diákok kezdeményezésére döntöttünk a Városi Diákbál megszervezése mellett. Nagy izgalommal vártuk a fogadtatását, hiszen dresszkódot határoztunk meg, patinás helyszínt választottunk és alkoholmentes szórakozást hirdettünk. Az elmúlt két év bebizonyította, hogy a fiatalok jól érzik magukat, szívesen jönnek. Mára presztízse van ennek az eseménynek, karácsonyig remélhetőleg idén is elfogynak a jegyek a Diákbálra.” – fogalmazott Mészáros Attila alpolgármester. Elmondta, hogy a szervezésben jelentős szempontot képviselnek a diákok igényei, ötletei, így az ő javaslataik alapján állítják össze a programot.

Nagy Boglárka
, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke kifejezte, hogy mennyire várják már a rendezvényt, és meginvitálta a város fiataljait a Diákbálra: „Fehérváron nagy igény van arra, hogy legyen nekünk is kifinomult, ünnepélyes szórakozási lehetőségünk. Ez nagyon jól működött az elmúlt években, és idén is igyekszünk jó programmal és műsorral várni a résztvevő diákokat. Reméljük, hogy sokan el fognak jönni!”

Varga Andrea
, a Fehérvári programszervező Kft. rendezvényszervezője a hagyományos programelemekről és az újdonságokról elmondta: „Igyekeztünk olyan fellépőket meghívni, akik az elmúlt években sikert arattak, így ismerős nevek is lesznek a plakáton. A 2017-es Diákbálon többeknek lesz lehetőségük arra, hogy a nyitótáncban közreműködjenek: lehetőséget adunk a diákoknak arra, hogy egy-két táncórát vegyenek, így a bál nyitórészét is inkább magukénak érezhetik. A fotósarkot megújítottuk, az elkészült képeket a diákok akár haza is vihetik majd.”

A Diákbál évről évre az egyik legnépszerűbb középiskolásoknak szóló rendezvény. Székesfehérvár Önkormányzata, a Fehérvári Programszervező Kft. és a Székesfehérvári Diáktanács közös szervezésében megvalósuló programot az igényes zene, sok tánc, vidám báli hangulat jellemzi.

A rendezvény a középiskolások köszöntésével 19.30 órakor indul, majd a nyitótánc következik, hagyományosan a Felicita Kulturális és TáncSport Egyesület  táncosainak közreműködésével. Ebben az évben nem csak látványában élvezhetik a diákok a csodálatos koreográfiát, de akár együtt fordulhatnak a keringő dallamaira az egyesület tagjaival.

A diákok szórakoztatását a Fantom együttes folytatja, hazánk legközkedveltebb pop-rock szerzeményeivel. Az estet idén is Revolution, a Music FM DJ-je, az új évezred egyik legtechnikásabb lemezlovasa, a 2005-ös Beatbox világbajnokság bronzérmese zárja. Közben a diákoknak alkalmuk lesz megválasztani a bál királyát és királynőjét, de az eseményről nem hiányozhat a népszerű fotósarok, valamint a bálok nélkülözhetetlen kelléke, az értékes nyereményekkel megrendezett tombola sem.  A Megadance Táncstúdió táncosai ezúttal is meglepetés produkcióval színesítik a programot.

 

Részletes információk

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház (Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.)

Időpont: 2017. január 13., péntek 19.00–24.00


Program:

19.00 Kapunyitás
19.30–19.40 Megnyitó és nyitótánc
19.45–20.45 Fantom együttes
20.45–21.00 Bálkirály- és bálkirálynő-jelöltek bemutatása
21.15–22.00 Fantom együttes
22.00–22.30 Bálkirály- és bálkirálynő-választás, tombola
22.30–24.00 Dj Revolution
24.00 Kapuzárás

Dress code: fiúknak öltöny, lányoknak koktélruha

Belépő: csak elővételben váltható 1.000 Ft-os áron

Jegyek a Diáktanács tagjainak közreműködésével vásárolhatók, valamint a Művészetek Házában (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) hétfőtől péntekig 08.00–18.00 óráig (2016. december 12-től a készlet erejéig). A jegyvásárlás regisztrációhoz kötött (név, iskola, születési dátum, diákigazolvány száma, e-mail cím). Minden fehérvári diáknak lehetősége van egy olyan kísérővel érkezni, aki nem rendelkezik székesfehérvári tanulói jogviszonnyal, ők a jegyvásárláskor nevük megadásával regisztrálhatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >