Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az AHA Egyesület állami gondozásban élő gyermekeket támogat
Az AHA Egyesület állami gondozásban élő gyermekeket támogat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. december 14.
Az AHA Kulturális és Szabadidős Egyesület ezévi utolsó festőfoglalkozásán jótékonysági tombolasorsolást tartottak: a bevételből a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesületet támogatják. A befolyt 100 ezer forintos adományt az egymástól távol élő állami gondozott testvérpárok, illetve az ünnepeket is az intézetben töltő gyerekek szünidei programjaira költik. Az adományt az AHA elnöke, Szijártóné Király Szilvia adta át Janó Andorné Ildikó egyesületi elnöknek.

 

Megtartotta az AHA Kulturális és Szabadidős Egyesület az év utolsó festőfoglalkozását. Ezt követően sorsolták ki tombolán az Alkotó Műhely és Egri Ferenc által felajánlott 14 darab festményt: az egyesület tagjainak és a céges adományozóknak a felajánlásából 100 ezer forint folyt be.

A pénzadományt, amit a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesületnek ajánlottak fel, Szijártóné Király Szilvia, az AHA elnöke adta át Janó Andorné Ildikó egyesületi elnöknek. A jótékonysági összeget az egymástól külön élő állami gondozott testvérek, illetve az ünnepeket is az intézetben töltő gyerekek szünidei programjaira költik.

Az AHA Egyesület rendszeresen támogatja a Vigyázó kezes gyerekeket, az adományok mellett rendszeresen hívják meg az intézetben élő állami gondozottakat festő- és kézműves foglalkozásaikra, kirándulásaikra.

A Vigyázó Kéz által segített, család nélkül nevelkedő gyermekek között több olyan testvérpár van, akik nem egy helyen nevelkednek. Az összetartozást erősítik számukra azok a találkozók és táborok, amelyeket az Egyesület kezdeményez évről évre. Ezenkívül színházlátogatásokat, úszás- és táncoktatást, sportfoglalkozásokat és különböző rendezvényeket szerveznek, hogy a közösségi élményeket erősítsék a gyerekekben, fiatalokban.

A segítő támogatásokat a 11607003-24321600-07000003-as (Erste Bank) számlaszámon fogadják, de elfogadnak meleg ruhát, takarót vagy tartós élelmiszert is. Az Egyesületről részletes információk a http://www.vigyazokez.hu/ oldalon olvashatók.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >