Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Öregdiák Találkozó az István Király Iskolában
Öregdiák Találkozó az István Király Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 15.
ImageA 30 éves évforduló jegyében rendez volt diákjai és volt munkatársai részére múltidéző délutánt a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. A jubileumi rendezvényre minden egykori tanulót és tanárt szeretettel várnak!

 

A 2016/2017-es tanévben ünnepli 30 éves fennállását a Székesfehérvári István Király Általános Iskola. Ennek a jubileumnak a kapcsán az intézmény számos programmal igyekszik méltó módon emlékezni, és egyben emlékezetessé tenni ezt az évet.


Október közepén „Szerethető iskola a gyakorlatban” címmel szakmai konferenciát szerveztek, melyre meghívást kapott a város valamennyi közintézménye, valamint a szakszolgálat és az intézményfenntartó munkatársai is. A tematikus nap lehetőséget adott arra, hogy az iskola bemutassa sakkpalota programját, valamint olyan komoly témákról folyjon szakmai diskurzus, mint a személyiség- és képességfejlesztés, komplex instrukciós program, illetve az iskolai agresszió megelőzési és megoldási lehetőségei, valamint a pozitív pszichológia és a boldogságórák jelentősége. Az egyes témákat szakavatott előadók vezették fel.


Novemberben Kádár Annamária, a Mesepszichológia című könyv szerzője volt az iskola vendége, aki a mesék szerepéről tartott előadást, és a pedagógusoknak a gyermekek érzelmi intelligenciájának fejlesztéséről beszélt. 

A jubileumi programsorozat következő állomása a december 16-án, pénteken 17 órakor megrendezésre kerülő Öregdiák Találkozó, amelynek során a szervezők meghitt beszélgetésekkel igyekeznek majd megidézni a múltat, az emlékek szárnyán szállni, s egyben bemutatni, mennyit fejlődtek az elmúlt évek alatt. Az iskola az örömteli találkozás jegyében erre a rendezvényre invitálja, és egyben visszavárja egykori diákjait. Ezen túl kérik, hogy a régi osztályok erre a napra tervezzék osztálytalálkozóikat is. Az ünnepélyes köszöntőre 18.30 órakor kerül sor.


Kedvcsinálóként honlapjukon létrehoztak egy mappát is 30 év képekben címmel, ahol az elmúlt három évtized fotóit tekinthetik meg az érdeklődők. 

További részlet az eseménnyel kapcsolatban, valamint az elmúlt 30 év fotói itt: http://www.istvaniskola.hu/index.php/ct-menu-item-1/ct-menu-item-2 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >