Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Adomány PONT itt az Alba Plazában
Adomány PONT itt az Alba Plazában Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2016. december 15.
ImageDecember 17-éig gyűjti a karácsonyi adományokat a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. Immár hagyományosan az Alba Plaza bevásárlóközponttal és az Önkormányzattal közösen szervezik meg a jótékony célú gyűjtést, amellyel a gyermekeknek, a hátrányos helyzetű családoknak szeretnének segíteni. Az Adomány PONT itt elnevezésű kezdeményezést hétfőn hirdették meg.

 

December 17-ig naponta 11-18 óráig gyűjt karácsonyi adományokat a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. Az Alba Plaza bevásárlóközpontban, a mozi és a nemrég megnyílt kávézó közötti Adomány PONT-nál várják az önkéntesek az ajándékokat, és ugyanitt helyeztek ki gyűjtőgömböt a pénzbeli felajánlásoknak. Az immár hagyományos jótékonysági akció részleteit hétfőn sajtótájékoztatón ismertették.

„A fehérváriak évről évre bizonyítják, hogy mennyire jó közösséget alkotnak, és szívesen segítenek a rászorulóknak.” – emelte ki Östör Annamária. Székesfehérvár egészségügyi és sporttanácsnoka arra kért mindenkit, hogy a karácsonyt megelőző, sok feladattal és rohanással teli időszakban is gondoljanak azokra, akik szükséget szenvednek, nehezebb sorsuk van. Az Alba Plazába eljőve most hasznos ajándékokkal segíthetnek, amivel nemcsak a rászorulóknak szereznek örömet, hanem saját lelküket is ápolják, még szebbé téve az adventi készülődést.   

Dr. Szücsné Szigeti Hedvig, a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének megbízott igazgatója megköszönte a lehetőséget az Alba Plazának, hogy a gyűjtőakciónak idén is helyet biztosít, majd örömének adott hangot, hogy egy év elteltével ismét itt lehetnek és összefogással tehetnek egy jó cél érdekében. „Önkénteseink fogadják, csomagolják és juttatják el a hátrányos helyzetű gyermekeknek az adományokat. Elsősorban gyermekjátékokat, tartós élelmiszert, tisztálkodószereket, tisztítószereket és édességet várunk, ezek a leghasznosabbak a támogatott családoknak.”

Az Adomány PONT itt elnevezésű gyűjtőakciónak az Alba Plaza ad helyet. Mint Szabó Gabriella üzemeltetési igazgató megfogalmazta: reméli, hogy még nagyon sok esztendőn át dolgozhatnak közösen. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Vöröskereszt mindig bennünket választ partnerként a kezdeményezéseknél. Év közben a véradásokon, karácsony előtt pedig a jótékonysági adománygyűjtés keretében fogunk össze, hogy segítsünk a nehéz helyzetben lévőknek.”

Az Adomány PONT-ban szombatig mindennap 11 és 18 óra között várják a felajánlott adományokat. A Vöröskereszt az összegyűlt ajándékokat december 19-én juttatja el a hátrányos helyzetű gyermekeknek, családoknak – a közösség összefogásával szebbé téve számukra a karácsonyt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >