Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FAV19: bravúr a bajnok otthonában
FAV19: bravúr a bajnok otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 19.
ImageFolytatta hektikus szereplését az EBEL-ben a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata. Benoit Laporte együttese újra hosszabbításba torkolló meccsen (egymás után ez volt a harmadik ilyen találkozója) birkózott ellenfelével a három bajnoki pontért.

 

Míg pénteken a listavezető Vienna kettőt elvitt ebből a ráadásban Fehérvárról (2-3), addig vasárnap este ugyanilyen arányban a Volán nyert a címvédő Salzburg vendégeként, úgy, hogy a felek sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem bírtak egymással, a szétlövések során szerezte meg a 2 pontot a Volán. Sarauer volt a döntő tényező, mivel ő volt az aki 2 másodperccel (!) a rendes játékidő vége előtt egyenlített, majd a döntő büntetőt is ő vágta be Starkbaum ketrecébe.

Rajta kívül Erdély Csanád szerzett még gólt, míg Chris Bodo neve mellé egy találatot előkészítő átadás került a kanadai táblázaton.

A FAV19 ezzel a szép győzelemmel sem lépett előbbre, mivel a vele holtversenyben álló Graz beindult, mindkét hétvégi mérkőzésén begyűjtötte a 3 egységet, így egy ponttal előbbre tart. Kedden (dec. 20, 19.15) és pénteken (dec. 23, 18.30) a Znojmo ellen lehet újabb pontokat gyűjteni, előbb Fehérváron, majd Csehországban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >