Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Beauregard triplájával FAV19 siker
Beauregard triplájával FAV19 siker Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 21.
ImageTovább folytatja szorgos pontgyűjtögetését a Fehérvár AV19 a jégkorong EBEL-ben. Az alapszakasz első felében várakozás alatt teljesítő, a rájátszást érő 1-6 helyektől alaposan elmaradó alakulat hazai pályán a cseh Znojmót verte 5-3-ra, köszönhetően kanadai kettőse, a 3 találatot szerző Beauregard és az 1 gólja mellett két gólpasszt jegyző Schiestel, továbbá a 3 asszisztig jutó francia bekk, Manavian vezérletével.

 

Ezzel a sikerrel újra feljött a 9. pozícióba a Volán, s már "csak" 7 pont a hátránya (volt korábban 15 is...) a még közvetlen rájátszást jelentő 6. helyen tanyázó Innsbruckhoz képest.

Benoit Laporte vezetőedző együttesének ez volt zsinórban a hetedik mérkőzése, amikor legalább 1 pontot szerzett. Erre igen régen volt már példa, s ez még akkor is szép sorozat, ha a sok hosszabbításos csata okán a teljes 3 pont megszerzése mindössze háromszor sikerült a hétből. A pozitív sorozatot pénteken 18.30-kor Znojmóban lehet folytatni, majd hétfőn (december 26.) Linzben tovább nyújtani.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >