Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Velence "Aranylánya" az év kenusa
Velence "Aranylánya" az év kenusa Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. december 21.
ImageA Magyar Kajak-Kenu Szövetség Budapesten, a Várkert Bazárban tartotta évzáró gálavacsoráját, amelyen átadták a 2016-os esztendő legjobb versenyzőinek járó díjakat. A felnőtt gyorsasági szakágban az év női kenusa Velence legfiatalabb díszpolgára, Lakatos Zsanett lett, aki újabb vb- és Eb-címeivel teljes mértékben rá is szolgált a lehető legnagyobb hazai szakmai elismerésre. A roppant tehetséges és szimpatikus kenus hölgy nagyon büszke, s alaposan meg is lepte a díjazás.

 

- Meglepett, hogy én kaptam ezt az elismerést, hiszen a felnőtt Eb-n a kizárásom miatt (Zsanett hajója néhány dekával könnyebb volt a megengedettnél...) nem tudtam úgy szerepelni, ahogy szerettem volna, ezért nem számítottam rá. Szóval nagyon örülök, rendkívüli inspirációt jelent ez nekem a 2017-es évre való felkészülés során, ami egyébként jól halad. Élvezem a munkát a csapattal és új edzőmmel, Almási Nándorral, nyugodtan mondhatom, hogy nagyon jól dolgozunk együtt. - mondta a mindig mosolygó velencei kiválóság.

 


 

Lakatos Zsanett mellett természetesen másokat is díjaztak: női kajakban a háromszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta, férfi kajakban a K-1 1000 méteren Európa-bajnoki bronzérmes Kopasz Bálint lett az idény legjobbja, az év edzője díjat Kozák Danuta trénere, Somogyi Béla kapta. A maratoni szakágban - itt is világbajnok Lakatos Zsanett! - az idén 18. világbajnoki aranyérmét ünneplő Csay Renáta, a kenusoknál Kövér Márton, a kajakosok mezőnyében Boros Adrián lett a győztes, az év edzője címet Csay Renáta mestere, Sztanity László vehette át.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >