Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megtörtént a Schwäbisch Gmünd út Gellért újsorral való összekötése
Megtörtént a Schwäbisch Gmünd út Gellért újsorral való összekötése Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. december 21.
A Palotai úti jelzőlámpák összehangolása előtti forgalmi vizsgálatok alapján megszüntették a Palotai útról a Kelemen Béla utca irányába való balra kanyarodási lehetőséget. Palotaváros – Palotai útról történő – megközelítésének megkönnyítése érdekében most összekötésre került a korábban kiépített út és a Schwäbisch Gmünd utca.

 

Székesfehérvár Önkormányzata közgyűlési döntés keretében saját forrásból biztosította a Schwäbisch Gmünd út összekötését a Gellért újsorral. Az új szakasz elkészülte a városrészben közlekedők kényelmét szolgálja majd, hiszen így megvalósulhatott a Kelemen Béla – Palotai útnál lévő kereszteződés tehermentesítése. A Schwäbisch Gmünd utat 180 méter hosszú út köti össze a Gellért újsorral, 7 méter széles útburkolattal, kétszer egy sávval, az úttól zöldsávval elválasztva pedig járda is épült.

A fejlesztés keretében a Gellért újsor és az összekötő út csomópontját „mini” körforgalommá alakították át, gyalogos átkelőhelyeket hoztak létre, az út vízelvezetését zárt csapadékcsatornával biztosították és a közvilágítást is kiépítették. Ezen kívül tavasszal további növényültetés is lesz a fejlesztéshez kapcsolódóan.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >