Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ismét szerencsehozó lencsével köszönti a város az új évet
Ismét szerencsehozó lencsével köszönti a város az új évet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 28.
ImageLegyen szerencsénk 2017-ben is! - kívánja minden polgárának Székesfehérvár városa. Ennek reményében ismét szerencsehozó lencsefőzelék közös elfogyasztására várják a városlakókat az új esztendő első napján, az Alba Plaza előtti téren.

 

Az új évhez kötődő néphit szerint január 1-jén érdemes lencsét, babot, vagy bármilyen más, apró szemes ételt ennünk, mert az bőséget, gazdagságot hoz az egész esztendőre. Ennek reményében Székesfehérvár Önkormányzata jövőre is folytatja a 2013-as Szent István Emlékévben indított és az elmúlt években igen népszerűvé vált kezdeményezést. 2017. január 1-jén, vasárnap 14.00 órától ismét a Magyar Honvédség gulyáságyúiban készülő szerencsehozó lencsefőzelékkel kínálják a városlakókat és minden kedves érdeklődőt az Alba Plaza előtti téren.

 



A program a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság, Székesfehérvár Önkormányzata és az Alba Plaza összefogásával valósul meg. A rendezvényen részt vesz Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Székesfehérvár több önkormányzati képviselője, Rácz István százados, tábori lelkész pedig megáldja a lencsét.

A közösségteremtés jegyében jöjjenek el minél többen, hogy együtt tehessük sikeressé, gazdaggá a 2017-os esztendőt is!
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >