Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Elindult az Óbudai Egyetem I LOVE OE mobil alkalmazása
Elindult az Óbudai Egyetem I LOVE OE mobil alkalmazása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 02.
ImageA jelenlegi és a leendő hallgatók informálására szolgáló mobil applikációt indított az Óbudai Egyetem és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat. Az alkalmazást az egyetem hallgatói fejlesztették, s jelenleg beta verzióban üzemel, elérhető Android rendszeren és hamarosan iOS-en is. A tervek szerint a használat közben felmerülő igényeket figyelembe véve fejlesztik majd tovább az I Love OE néven futó alkalmazást.

 

Szögi Gábor, az EHÖK elnöke elmondta, hogy az applikációval a Z generáció tagjait szeretnék elérni minél több fórumon. Öt fontos terület érhető el az itt tanuló hallgatók számára az applikáción belül, ahol kiválaszthatják, hogy mely témakörökről szeretnének értesítést kapni: szakmai és tanulmányi ügyek, pályázatok, munka, kollégium valamint szórakozás.
 
Az alkalmazáson keresztül értesülhetnek a hallgatók az egyetemi és az EHÖK által szervezett rendezvényekről, az ösztöndíj lehetőségekről, de külön menüpontot alakítottak ki az egyetem iránt érdeklődő, felvételire készülő fiataloknak is, hogy segítsék őket a döntéshez szükséges információk megszerzésében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >