Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyílt edzésekre vár minden sportolni vágyót a Fehérvár Lionz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. január 04.
A téli pihenő után az újesztendőben ismét korongok szállnak a levegőben; januártól újra lehet csatlakozni a Fehérvár Lionz edzéseihez. Az egyesület első tréningje január 5-én, csütörtökön este 18.00 órakor kezdődik a Takarodó út 3. szám alatt található First Fielden. Jövő héttől azonban már heti két alkalommal hódolhatnak kedvenc sportáguknak az ultimate frizbe szerelmesei.

 

A Fehérvár Lionz 2012-ben alakult, az azóta eltelt időszakban pedig folyamatosan új emberekkel bővült az egyesület. Az együttes tagjainak többsége még kezdő játékos, ezért a „rangidősnek” számító frizbisek az alapoktól kezdik a játék oktatását. A frizbit fiúk és lányok gyakran vegyesen játsszák a Fehérvár Lionznál, a csapatba való jelentkezéshez pedig nincs korosztálybeli megkötés.

A frizbi jelenleg hobbisportnak számít, a Fehérvár Lionz azonban rendszeresen tart edzéseket, emellett országos versenyeket is szervez. Az egyesület jelenleg heti két nyitott edzést tart, szerdánként és csütörtökönként. Szerdánként 18.30 órától a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Bugát Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának tornatermében, míg csütörtökönként 18.00 órától a First Fielden kezdődnek az edzések. A szerdai tréningeken a juniorok, míg a csütörtöki foglalkozásokon a felnőttek és a juniorok közösen gyakorolhatnak.

Az edzéseken egy korongot, vagyis frizbit kergetnek, ami után sokat kell futni. Minden játékot bemelegítés előz meg (futóiskolával) és van dobásgyakorlás is. Az edzések alkalmával öltözőhasználatra is van lehetőség. A szervezők kérik, hogy a tréningen való részvételi szándékot emailben ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ) vagy a Fehérvári Frizbi Sportegyesület facebook oldalán keresztül egy üzenetben jelezzék.

A Fehérvár Lionz vár minden olyan érdeklődőt a január 5-től induló nyitott edzéseire, aki szeretne belekóstolni a Fehérváron is egyre népszerűbb sportág rejtelmeibe!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >