Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Január 7-én nyit újra a vasútmodell kiállítás
Január 7-én nyit újra a vasútmodell kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
ImageJanuár 7-től látható újra a Táncsics utca 6. szám alatt található különleges vasútmodell kiállítás. A különböző korszakokat bemutató, interaktív kiállítás két elhivatott fehérvári modellező, Tósoki Attila és Varga Zoltán munkáját dícséri. A folyamatosan változó és bővülő kiállításon megtekinthető a fehérvári állomás felújítás előtti állapotában, többek között a kétlábú toronnyal.

 

A Táncsics utca 6. szám alatti alagsorban olyan interaktív kiállítást hoztak létre, ahol egy-egy járművet a gyerekek is kezelhetnek, de a szerelvények többsége számítógép vezérléssel, pontos menetrend szerint érkezik be és indul el. A 2015-ös nyitás óta egyre több újdonságot, interakítv lehetőséget építenek be és teljessé vált a fehérvári vasútállomás modellje is a lábas irányítótoronnyal, a körfűtőházzal és fordítóval.

 


 

Az Árpád-fürdő mellett, a Táncsics utca 6. szám alatt található kiállításon különleges vasúti terepasztal varázsolja el a gyerekeket, amit két elhivatott fehérvári modellező, Tósoki Attila és Varga Zoltán épített. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >