Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Várják a jelentkezéseket a Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra
Várják a jelentkezéseket a Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageVárják a jelentkezéseket a XXIV. Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ra, előadó- és képzőművészeti kategóriákba tartozó műsorokkal és alkotásokkal. A Szabadművelődés Háza minden egyéni és csoportos nevezést szeretettel vár február 10-ig!

 

A Szabadművelődés Háza meghirdette a XXIV. Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ot. A találkozóra azokat az öregségi és rokkantnyugdíjasokat, valamint nyugdíjas klubokat várják, akik szívesen bemutatkoznának valamilyen műsorral vagy alkotással.

 



Az előadóművészetek közül zenei produkciókat várnak akár a hangszeres, akár az énekes műfajok kategóriájában, nevezni lehet továbbá vers- és prózamondással, színjátékkal, tánccal, egyéb színpadi műsorszámmal. Egyéni nevezés esetén 5, a maximum 25 fős csoportoknál 8 perces új produkciókat fogadnak, amelyeket eddig még nem mutattak be a korábbi találkozók valamelyikén. Nevezni lehet továbbá még be nem mutatott képző-, ipar- és népművészeti tárgyakkal, minden jelentkező két alkotással pályázhat.

A jelentkezési határidő 2017. február 10., péntek, a nevezési lapokat A Szabadművelődés Háza portáján lehet beszerezni vagy letölteni a http://aszmh.hu/category/felhivas/ oldalról. A bemutatókat február 25-én, valamint március 4-én és 11-én tartják a művelődési házban és a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium aulájában.

 

Minden jelentkezőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >