Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vasárnapig tekinthető meg a Puskás Ferenc 10
Vasárnapig tekinthető meg a Puskás Ferenc 10 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 06.
ImageVasárnapig látható a Puskás Ferenc relikviákból nyílt kiállítás a Szent István Király Múzeumban. A legendás „10”-es érmeit, elismeréseit, mezeit mutatja be a tárlat a Megyeház utcában, ahova minden futball- és sportrajongó érdeklődőt szeretettel várnak!

 

A világszerte ismert klasszis futballista, Puskás Ferenc életútját bemutató kiállítás január 8-án, vasárnapig tekinthető meg a Szent István Király Múzeum Megyeház utcai épületében.

A „Puskás Ferenc 10” lebilincselő tárlat nemcsak a futball szerelmesei számára: Öcsi bácsi érmei, a Real Madridban hordott meze, a trófeák, kupák a legszebb gólokat bemutató videók, korabeli fotók és újságcikkek mesélnek a legendás sztárról. A kiállításra a belépés ingyenes.

 



A Múzeum ideiglenes kiállításai közül a Kincsek és titkok január közepéig tekinthető meg a Rendház épületben, február 5-én zárul a Képpárok a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben, az Országzászló téren pedig február végéig várja az érdeklődőket a Rabok tovább… 1956 és Székesfehérvár, amihez előadásokat is kínálnak. A programokról a http://szikm.hu/programok/ oldalon lehet bővebben tájékozódni.

 

A kiállításokra mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >