Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Pécsen nyert rangadót az Alba
Pécsen nyert rangadót az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 09.
ImageA 3. helyezett PVSK-PANNONPOWER otthonában aratott 77-70-es győzelemmel javította a legutóbbi NB I-es fordulóban a Körmendtől elszenvedett hazai vereséget az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata.

 

Braniszlav Dzunics együttese alaposan megszenvedett a pécsiekkel, akik teljes mértékben igazolták, hogy miért is álltak a Körmenddel azonos mutatókkal a forduló előtt. Az első két játékrészben szinte végig a hazaiak vezettek, majd a nagyszünet után, a harmadik negyed hajrájában fordított az Alba, amely fokozatosan növelte is előnyét, már 14 ponttal is vezetett, de a 35 pontos Sejficcel nem bírt, így a végére kicsit feljebb zárkózott a PVSK. Ezzel az Alba megszilárdította vezető helyét a tabellán.

A Dzunics-gárdában a 18 egységig jutó Shepard volt a legeredményesebb, de a 14 pontos Lóránt és a 10 pontos Farr is sokat tett  a sikerért. Szerdán a FIBA Europe Cup-ban Kolozsváron játszik sorsdöntő meccset az Alba, majd szombaton (január 14.) 18:00 órakor az NB I-ben a feljövőben lévő, mindenkire veszélyes KTE-t fogadja.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >