Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Alaposan elverte az AFKC-t a Győr Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 11.
Az előzetes papírforma és a két csapat múltbéli mérlege sem ígért túl sok jót a női kézilabda NB I-ben az Alba FKC számára győri kiruccanása előtt. Még az is ritkán fordult elő az elmúlt 10 évben, hogy a fehérvári lányok 10 gólon belüli verséggel megúszták a kétszeres BL-győztes ellen, kiváltképp idegenben.

 

Nos, ez most sem sikerült, a meccs hamar eldőlt, bár a hajráig viszonylag jól tartotta magát az AFKC, de az utolsó bó negyedórában teljesen összeroppant, s ennek nem lehetett más a vége, mint a 36-22-es zakó. A második percben 1-1-nél volt utoljára együtt a két csapat, aztán az ETO fokozatosan elhúzott, s könnyedén győzött. Ishitate 5, Mendy, Piedade és Gijorgijevska 4-4 gólt dobott Deli Rita együttesében.

A székesfehérvári csapat hármas vereségszériában van, amit szombaton Lipcsében a HC Leipzig elleni EHF-kupa csoportmeccsen szakíthat meg. Igaz, ehhez is bravúr kellene, márpedig ebben a "műfajban" nagyon gyenge az Alba FKC, nemhogy a rangadókat, a kötelezőket sem mindig sikerül hoznia.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >