Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: Sejben dubaji beszámolója - 8.
Vidi: Sejben dubaji beszámolója - 8. Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 18.
ImageMár csak egy teljes nap van hátra a Videoton labdarúgóinak dubaji edzőtáborozásából, talán a leginkább várt és a legizgalmasabb, hiszen szerdán (2017.01.18.) 16.30-kor (itthoni idő szerint 13:30-kor) a korábbi UEFA-kupa győztes, ötszörös orosz bajnok Zenittel csap össze első idei tesztmérkőzésén a piros-kék alakulat.

 

A szentpéterváriak az elmúlt években rendszeres BL-csoportkörösök volt, az idén pedig az Európa Liga főtábláján szerepeltek, s csoportjukat megnyerve készülhetnek az Anderlecht elleni februári párharcra, amely már az egyenes kieséses szakaszban kerül lebonyolításra. Az orosz élvonalban a 2. helyen áll jelenleg a csapat. A keddi nap már a Zenit elleni találkozóra való hangolódás jegyében telt a Vidinél, s hogy miként, az kiderül a szépreményű fehérvári támadó, Sejben Viktor napi beszámolójából.

- Ma már sokkal keményebben dolgoztunk, mint tegnap, de én a magam részéről ezt cseppet sem bántam. Délelőtt fakultatív kondizás volt, mindannyian a teremben birkóztunk a súlyokkal és a különböző erősítő eszközökkel. A délután folyamán már hangolódtunk a holnapi meccsre, gimnasztikáztunk, futottunk, s természetesen játszottunk is egy kicsit. Várom már, hogy mire leszünk képesek a nagynevű Zenit ellen, igaz, több sztár is eligazolt tőlük az elmúlt időszakban, azért még mindig nagyon erősek. Úgy tudom, a mostani keretük is többet ér, mint a magyar NB I összes csapata és összes játékosa együtt. Ez persze csak papíron van így, remélem a pályán nem mutatkozik ekkora különbség a javukra, s abban is erősen reménykedem, hogy ezen a meccsen lehetőséget kapok a bizonyításra Henning Bergtől.

Visszatérve a mai programokra, a gyakorlások közötti időszakban és este a szokásos "fifázás" nem maradhatott el, de én kihasználtam az itteni remek időjárást, s napoztam is egy kicsit. Erről ugyan nincs fotóm, ám a tegnapi belvárosi kiruccanásról igen. Ezek közül most a fenti képet teszem közkinccsé. Ezen a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa 125-ik emeletén szemlélem a nem kevés látnivalót. Szédítően magas volt odafönt, annak ellenére, hogy ahol a kép készült, az csak az épület dereka, tehát messze voltam a tetejétől!

Ennyit mára, itt már nagyon későre jár, ideje nyugovóra térni. Jó éjt, holnapra szép napot mindenkinek! - zárta napi összefoglalóját Sejben Viktor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >