Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow bármikor igényelhető a rendkívüli települési támogatás
bármikor igényelhető a rendkívüli települési támogatás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 24.
ImageSzámos családnál eredményezett többletkiadásokat az elmúlt hetek időjárása. Előzetes környezet-tanulmány alapján, rendkívüli szociális krízishelyzetre tekintettel települési támogatás nyújtható. A rendkívüli települési támogatás iránti kérelmet az arra szolgáló formanyomtatványon kell benyújtani, mely beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatánál. - hívja fel a figyelmet facebook oldalán a SZETA.

 

 

A rendkívüli hideg többletkiadásokat eredményezett. Amennyiben segítségre van szüksége vagy a környezetében tud olyat aki rászoruló, tájékozódjon a lehetőségekről. Ilyen lehet többek között a rendkívüli települési támogatás, amely a létfenntartást veszélyeztető rendkívüli élethelyzetbe került, valamint időszakosan vagy tartósan létfenntartási gonddal küzdő személyeknek ítélhető oda. Ilyen helyzetben van, aki önmaga, illetve családja létfenntartásáról más módon gondoskodni nem tud, vagy alkalmanként jelentkező, nem várt többletkiadások miatt anyagi segítségre szorul. A kérelem az év közben bármikor benyújtható.
 
További részletekért és a támogatás igényléséért forduljon Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához, a Kossuth Lajos utcai Ügyfélszolgálati Iroda hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 8.00 és 16.00 óra között tart nyitva.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >