Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Norvégia nem adott semmi esélyt
Norvégia nem adott semmi esélyt Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 25.
Hiába győzte le remek játékkal az olimpiai bajnok Dániát a nyolcaddöntőben, kedden szét is rombolta elődöntőről szőtt álmainkat a magyar férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon, miután 31-28-ra kikapott Norvégiától a negyeddöntőben.

 

A mieink nagyon gyenge produkcióval rukkoltak elő, semmi sem működött jól ami néhány nappal korábban igen. Már a 7. percben 5 góllal vezetett az ellenfél, majd a szünetre a 7 találatnyi hátrány el is döntötte a lényegi kérdéseket. A második félidő közepén 10 gólossá hízott a norvégok előnye, akik aztán megtehették, hogy kiengedjenek a vége, ezért lett legalább papíron elfogadható különbségű az egyébként kínosan nagy zakó...

Ennyi volt, Nagy Laciék jöhetnek is haza. Az, hogy pontosan milyen helyezéssel, csak később derül ki. Sajnos újra bebizonyosodott, hogy egyszerűen képtelen egy-egy jobban sikerült találkozó után ismét magas szinten játszani együttesünk. Ez sajnos általában igaz szinte minden csapatsportág honi képviselőire a nagyobb tornákon. Az okokhoz mélyebb szakmai és pszichikai elemzés szükségeltetik.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >