Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szakmai kitüntetésekre várnak jelöléseket
Szakmai kitüntetésekre várnak jelöléseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageAz idei esztendőben két kitüntető szakmai díjra is várja a javaslatokat az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. A Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban azok a helyi vállalkozások, cégek részesülhetnek, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást.

 

Emellett a Közszolgáltatók a civilekért elismerő oklevélre is várják a jelöléseket, melyet olyan magánszemély kaphat, aki legalább öt éve dolgozik állami, vagy önkormányzati intézménynél, szervezetnél, illetve többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen.


Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata évről-évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást. A díjat három kategóriában adományozzák: gyártás, szolgáltatás és kereskedelem kategóriában. Az elismerést a Fogyasztók Világnapjához kapcsolódóan adományozzák. Javaslatok 2017. március 1-jéig az alábbi linken küldhetőek:
https://www.surveymonkey.com/r/fehervarifogyasztokert

2017-től egy új szakmai díjra, a Közszolgáltatók a civilekért elismerő oklevélre is várja a jelöléseket az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért Székesfehérváron. Az elismerést olyan magánszemély kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik állami, vagy önkormányzati intézménynél, szervezetnél, illetve többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen. Évente maximum három fő részére adományozható az oklevél, amelyet a szeptemberben megrendezésre kerülő Székesfehérvári Civil Napon adják majd át a jutalmazottaknak. A javaslatokat július végéig az alábbi linken várják:
https://www.surveymonkey.com/r/kozszolgalatokacivilekert

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >