Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Folytatódik a Macskatéka Olvasóklub
Folytatódik a Macskatéka Olvasóklub Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageCsütörtökön délután folytatódik az óvodás és általános iskolás gyerekeknek szervezett „Macskatéka” Olvasóklub. Cicavilággá változik a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár, a Mese nevű cicával, a felolvasott meséknek és az alkotásnak köszönhetően, amiben Krasznai Károlyné Zsuzsa amatőr festő nyújt segítő kezet. Minden kis cicabarátot nagy szeretettel várnak a könyvtárban!

 

A „Macskatéka” Olvasóklubba óvodásokat és általános iskolásokat várnak. A január 26-án, csütörtökön 17 órakor kezdődő foglalkozáson ott lesz Mese, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár új cicája, és természetesen cicamesék szórakoztatják a gyerekeket. Az állatsimogatás és a történetek közben az ügyes kezek cicás képeket készíthetnek, amiben Krasznai Károlyné Zsuzsa amatőr festő segíti a résztvevőket.

 



Februárban a Macskatéka vendégül látja a  HEROSZ Fehérvári Állatotthonának Macskaklubját, majd a tavasz folyamán a macskák a művészetekben való megjelenésével, a Shakespeare macskaszemmel és A magányosan sétáló macska című könyvvel is foglalkoznak. Az olvasásnépszerűsítő sorozatról a http://www.ggmuvhaz.hu/konyvtar/macskateka-olvasoklub/ oldalon lehet további információkat szerezni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >