Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Értékeink vonzásában  a Vörösmarty Társaság alkotásokat vár
Értékeink vonzásában  a Vörösmarty Társaság alkotásokat vár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 26.
ImageÉrtékeink vonzásában címmel rendeznek kiállítást márciusban a Vörösmarty Társaság termében. Az Áron Nagy Lajos Művészetbarát Kör a társaság tagjaitól ezúttal nem fehérvári hivatásos művészek alkotásait várja, képeket, grafikákat, kisplasztikákat. A felhívásra február 15-ig lehet jelentkezni.

 

A Vörösmarty Társaság Áron Nagy Lajos Művészetbarát Kör kiállítást szervez Értékeink vonzásában címmel, amelyen ezúttal nem fehérvári hivatásos művészek alkotásait tervezik megmutatni a közönségnek. Február 15-ig várják azoknak a tagoknak a jelentkezését, akik a tárlatra felajánlanának képet, grafikát, kisplasztikát, kerámiát, egyéb iparművészeti alkotást – amelyek a Vörösmarty Társaság termében kiállíthatók.

Telefonon vagy e-mailben lehet jelentkezni Lakner Józsefnél a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges vagy a 22/321-537, illetve a 30/991-3390-es elérhetőségeken, az alkotó, a technika, a mű címének, méretének megjelölésével, valamint lehetőség szerint fénykép csatolásával a kiállításra szánt műalkotásról.

A tárlatot várhatóan márciusban láthatja a nagyközönség.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >