Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Franciaországban is ikszelt az AFKC
Franciaországban is ikszelt az AFKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 30.
Nem túl gyakori eredmény kézilabdában a döntetlen, főképp nem két egymást követő mérkőzésen, ugyanazon két csapat meccsén. Most ez a "bravúr" sikerült a női EHF-kupa csoportkörének negyedik fordulójában az Alba FKC és a francia Brest Bretagne együtteseinek.

 

Egy hete Fehérváron 25-25-re, most 21-21-re végeztek a felek. Még abban is kísértetiesen hasonlított a két meccs, hogy mind a kettőn az AFKC vezetett az utolsó másodpercekig, s ekkor egyenlített a Brest. Ezzel a franciák maradtak a B-csoport élén 6 ponttal, a szintén 6 egységet gyűjtő Krasznodar és a 4 pontos fehérvári alakulat előtt, amelynek "csak" az a feladata maradt, hogy megnyerje két hátralévő hazai meccsét a Lipcse és a Kubany ellen, s biztosan továbbjut.

Ehhez persze a végjátékon javítani kell, mert sokadszor csúszik ki a győzelem a csapat kezéből a legvégén, ami ezen a szinten több, mint luxus. Szombaton (02.04) már el is dőlhet a leglényegesebb kérdés, ha a 17.15-kor kezdődő találkozón Herrék megverik az orosz Kubany Krasznodart, amelytől az "odavágón" kikaptak, s ez az egyetlen vereségük eddig.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >