Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Télűző mulatság a Táncházban Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. február 01.
ImageKézműves foglalkozás, gyermekjátszó, farsangi műsor, táncházi mulatság várja mindazokat, akik ellátogatnak szombaton a Malom utcai Táncházba. A télbúcsúztató dínomdánom 17 órától kezdődik.

 

A vízkereszttől nagyböjt kezdetéig tartó időszak – azaz a farsang – mindig is a vigasságok, lakomák, bálok időszaka volt, s nincs ez másként ma sem. Az ilyenkor szokásos különböző szórakoztató programokat általában a tél elűzésének jegyében szervezik. Így lesz ez a hétvégén a Malom utcai Táncházban is. 

Az Alba Regia Táncegyesület Farsangi táncházat szervez február 4-én, szombaton 17 órai kezdettel. A Játszótárs Játékkészítő Műhely jóvoltából lesz kézműves foglalkozás, majd 18 órától Kneifelné Laczkó Kriszta vezetésével népi gyermekjátszó, ahova farsangi jelmezben várják a kicsiket. „Farsang három napjában…” mottóval 19.15 órától az Alba Regia Táncegyüttes Senior csoportja ad műsort, melynek vendége az Ikarus Senior csoport lesz. Majd 19 órától kezdődik a táncházi mulatság Kiss Gábor vezetésével. Az est folyamán a Szedtevette zenekar húzza a talpalávalót. 

Minden népzene és néptánc iránt érdeklődő kicsit és nagyot szeretettel várnak a szervezők!    

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >