Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: újabb dupla nulla
Vidi: újabb dupla nulla Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay   
2017. február 04.
ImagePénteken másodszor is duplázott a Videoton Spanyolországban edzőtáborozó labdarúgócsapata. A fehérvári együttes egy héttel korábban az osztrák Admira Wacker és a román Dinamo Bukarest ellen játszott néhány óra alatt, ma pedig két orosz élgárda, a Lokomotiv Moszkva és az FK Krasznodar ellen.

 

Mind a két duplázásban azonos az, hogy a korábbi találkozón (az Admira és a Lokomotiv ellen) a Vidi tartaléksora állt fel és kapott ki (1-0-ra, illetve 2-0-ra) a későbbi összecsapások pedig egyaránt 0-0-ra végződtek az erősebb piros-kék garnitúra bevetésével. Biztató, hogy az alapcsapat stabilan védekezik, egyenrangú partnere sokkal tehetősebb együtteseknek, nemzetközi szinten is jegyzett ellenfelektől és játékosoktól sem kapott gólt, az viszont már kevésbé, hogy a négy felkészülési meccsen egyetlen gólt sem szerzett.

A dubaji Zenit-meccset is beleértve eddig öt tesztmérkőzésen 3 döntetlen és két vereség (mindkettőt a cseresor szenvedte el), valamint 1-4-es gólarány a mérleg. Henning Berg alakulata holnap este hazatér Marbelláról, s ha nem változik közben a tervezett menetrend, akkor a február 18-i, Újpest elleni hazai bajnoki derbiig már csak egyszer lép pályára, a Haladás ellen, 11-én.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >