Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Találkozók az Új Nemzedék Plusz Közösségi Térben
Találkozók az Új Nemzedék Plusz Közösségi Térben Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály   
2017. február 06.
ImageAz Új Nemzedék Plusz Közösségi Térben szerveznek interaktív előadásokat a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának tagjai az érdeklődő fiatalokkal. A találkozók témája a szerelem, a családtervezés, a szexualitás. Az első programra február 6-án, hétfőn kerül sor.

 

Egy újszülöttnek minden vicc új – tartja a mondás. Az újabb nemzedékeknek is minden új: a tinédzser kor és a vele járó zűrzavar.

Ezt a zűrzavart át kell élni mindenkinek, azonban sokkal könnyebb, ha valakivel megoszthatják, megbeszélhetik. Az Új Nemzedék Plusz Közösségi Tér kiválóan megfelel erre a célra. A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának tagjai itt találkoznak az érdeklődő fiatalokkal.

És mi az a téma, amire a hivatal szigorú neve ellenére bejönnek a középiskolások?  Mi más lenne, mint a szerelem, családtervezés, szexualitás. Az évente megrendezett „Döntésünk a jövőnk” vetélkedő tanúsítja, hogy vannak még fehér foltok az ismeretekben, és ha valami, akkor ezek igazán izgatják a diákokat. (Meg persze a továbbtanulás és ezer más dolog is.)

A rendszeresnek szánt találkozóra első alkalommal 2017. február 6-án, hétfőn kerül sor 14 és 16 óra között az Új Nemzedék Plusz Közösségi Térben, ahol újszerű formában lesz téma lesz a család, a családtervezés, a fogamzásgátlás és sok egyéb izgalmas kérdés.

A Népegészségügyi Főosztály ezennel felajánlja érdeklődő csoportok, osztályok számára hasonló foglalkozások tartását, és várnak mindenkit a hétfői program is!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >