Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Virtuózokkal koncertezett a Vox Mirabilis Kamarakórus
A Virtuózokkal koncertezett a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 13.
ImageA Pesti Vigadóban volt a Virtuózok újévi koncertjére a napokban, melyre meghívást kapott a fehérvári Vox Mirabilis Kamarakórus.

 

Amikor a Virtuózok rendezvényigazgatójától megérkezett a felkérés, alig akartuk elhinni, hogy ez igaz! Nagy lendülettel kezdtünk el készülni a koncertre, nem volt túl sok időnk, így nagyon koncentráltan kellett foglalkozni a zeneművekkel. Nagy örömünkre nem csak zenekari darabokban énekeltünk, hanem a capella is, így az önálló fellépés is megvalósult! Egy ilyen nagyszabású koncert megköveteli a különlegesen elegáns megjelenés mellett a kotta nélküli éneklést is.” - mondta Zemlényi Katica a kamarakórus vezetője.

 


 

Példa értékű volt, ahogyan a Virtuózok győztesei, ezek a tehetséges gyerekek, és a már befutott nagy énekesek, zenészek próbáltak, fegyelmezetten és pontosan követték a karmester utasításait! Nagyon sok munka van a Vox Mirabilis Kamarakórus mögött, akik ismét egy mérföldkőhöz érkeztek és kimagaslóan teljesítettek. Mindezt bizonyítja, hogy lesz folytatás, hiszen újabb meghívást kaptak, ezzel is elismerve a székesfehérvári kórus magas zenei értékét.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >