Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Duális képzések Fehérváron - szerdán éjfélig lehet jelentkezni
Duális képzések Fehérváron - szerdán éjfélig lehet jelentkezni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. február 14.
Image2017. február 15-én, szerdán éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek a határidőig kell végezniük az E-felvételi felületén a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével.

 

Duális képzések Székesfehérváron

A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes áttekinteni a tájékoztató január végén közzétett hivatalos kiegészítésében megjelent módosításokat, új jelentkezési lehetőségeket. A felvin elérhető tájékoztató egységes szerkezetben tartalmazza a felvételi szabályokat, meghirdetéseket és fontos tudnivalókat, valamint a hivatalos kiegészítéssel módosított tartalmakat.

Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet – maximum hatot – jelöl meg, annak szintén február 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A jelentkezés határidő után öt nap áll a felvételizők rendelkezésére, hogy hitelesítsék a jelentkezésüket. Hitelesíteni Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190) lehet, legkésőbb 2017. február 20-ig.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >